nagellak aanbieding

Nagellak merken

Nagellak merken online kopen

Hoelang nagellak al bestaat weet men niet precies, maar het staat vast dat vrouwen zeker al meer dan 7000 jaar geleden bezig waren met het kleuren en versieren van de nagels van hun handen en voeten, bijvoorbeeld met behulp van henna en bloemblaadjes. Er waren zelfs rijke vrouwen die hun nagels versierden met echt goud en zilver. Sinds de jaren dertig van de vorige eeuw is de moderne nagellak verkrijgbaar, in allerlei soorten en kleuren. De eisen die aan een goede nagellak worden gesteld zijn dat de lak snel droogt en hard wordt, niet te snel mat wordt en een redelijke tijd goed blijft zitten.

Nagellak

Nagellak online kopen

Online is nagellak te vinden bij websites van bekende winkelketens en cosmetische of beautymerken. Je kunt zoeken naar budgetmerken of topmerken en je vindt op de sites vaak ook een nagellak aanbieding. Meestal kun je de nagellak selecteren op prijs, merk, kleur en finish (bijvoorbeeld cream, mat, shimmer en glitter). Er is zelfs kindernagellak voor kleine fashionista’s.

Websites in cosmetica kunnen een nagellak outlet hebben. Hier worden tegen gereduceerde prijzen artikelen aangeboden die uit de productie gaan of die een nieuwe look krijgen. Of de verpakking van de nagellak is beschadigd. Je kunt deze lakjes bestellen tegen aantrekkelijke prijzen, zolang de voorraad strekt.

 

Je eigen stijl

Ieder seizoen zijn er nieuwe trends in nagellak met nieuwe kleuren en stijlen. De bijbehorende nagellaknamen roepen een romantisch, sportief of relaxt beeld op. Tijdloos is de natuurlijke look van de French manicure, met het bekende witte randje aan de bovenkant van de nagels. Tegenwoordig is de crackle nagellak erg populair. Bij deze stijl lak je twee contrasterende kleuren over elkaar heen, waarbij de bovenste kleur vanzelf kleine scheurtjes in grillige vormen laat zien. De onderste kleur wordt dan gedeeltelijk zichtbaar.

Een nieuwe trend is om meerdere laagjes in verschillende kleuren over elkaar heen te lakken zodat je bijvoorbeeld met oranje, rood, wit en blauw de Nederlandse vlag kunt maken.

Nagellakcollecties worden vaak gepromoot door sterren uit bijvoorbeeld de zang- en sportwereld en vormen zo de inspiratie voor vrouwen op zoek naar de juiste combinatie van mode, lifestyle, design en beautyproducten.