nagellak aanbieding

Nagellak tips

Het is niet altijd even gemakkelijk om nagellak aan te brengen daarom wil ik u hieronder een paar tips geven zodat u altijd gemakkelijk en snel uw nagels kan lakken zonder vlekken te maken.

Verboden om nagellak te schudden

Regel nummer één om nagellak aan te brengen, schud nooit uw flacon nagellak. Zo kan u belletjes in de nagellak krijgen en dan gaat de vaste structuur verloren. Als u uw nagels lakt en u heeft het busje geschud dan gaat u na een tijd belletjes op uw nagels zien.

Ribbels in de nagels

Sommige vrouwen hebben last van ribbels in de nagels. Op zich is hier niets mis mee maar mocht u ribbels constateren, vermijdt dan onmiddellijk glanzende nagellak. De nagellak die glanst gaat er voor zorgen dat uw ribbels nog meer tevoorschijn komen. Wilt u toch glanzende nagellak gebruiken, gebruik dan basecoat. Basecoat vult namelijk de ribbels in de nagels op.

Gebruik nooit uitgedroogde nagellak

Dit is een fout die veel vrouwen maken. Als de nagellak is uitgedroogd gaat men in vele gevallen de nagellak verdunnen met nagellakremover. Als u dat doet gaat u de kwaliteit verslechteren van de nagellak en dan gaat de nagellak niet mooi meer overkomen op uw nagels.

Nagellak tips

De flacon goed afsluiten

Nagellak is een goedje waarmee je gerust enkele jaren kan doen zonder dat de kwaliteit ervan verslechtert. Het is aangeraden elke keer als u uw nagels gelakt heeft om het busje stevig vast te draaien zonder dat er lucht in kan. De nagellak blijft alleen op deze manier langer houdbaar dan als u dit niet doet.

Gebruik niet altijd nagellak

Sommige experts spreken meestal over verstikkingsdagen van uw nagels. Dit wil zeggen dat u minimaal 4 dagen aan een stuk per maand geen nagellak mag gebruiken. Uw nagels kunnen dan tot rust komen en weer even herstellen voordat u er opnieuw nagellak opdoet.

Tip! Het beste moment om uw nagels te lakken is voordat u gaat slapen want het kan soms tot 6 uur duren vooraleer de nagellak helemaal droog is.

Tip! Koop uw nagellak online of in de aanbieding. U kan een hele nagellak outlet aanschaffen zodat uw altijd uw nagels kunt lakken met de kleur die u het liefste heeft.